L-Lysine Plus (60 kapsul)

19.50 

L-Lizin

Lizin je esencialna aminokislina ki jo telo ne more pridelati samo. Lizin vzdržuje uravnoteženo pH vrednost telesa, krepi absorpcijo kalcija iz črevesja (zato je koristen pri preprečevanju osteoporoze), aminokislin, maščob ter dušika in krepi proizvodnjo protiteles (zmanjšuje pogostost pojava herpesa).

Kategorija:

Opis

l-Lysine Kapsule ponujajo koncentrirano obliko aminokisline lizin, ki je naše telo ne zmore proizvajati. Izdeleku je dodan tudi vitamin C, ki vpliva na normalno delovanje imunskega sistema. Pri sestavljanju naše vsakdanje prehrane moramo biti poleg ustreznega vnosa aminokislin pozorni tudi na njihovo ravnotežje.Bogat vir lizina so meso in mlečni izdelki, zato vegetarijanska prehrana vsebuje zelo nizke vsebnosti in se torej ta dodatek še zlasti priporoča ljudem, ki se tako prehranjujejo. Uživanje lizina v obliki dopolnil k prehrani svetujemo tudi ljudem na shujševalnih dietah, tistim ki opravljajo težko fizično delo in športnikom.

Komu ga priporočamo:
  • Osebam, katerih dieta ne vsebuje ustrezne količine in kakovosti virov lizina (beljakovine, jajca, meso, ribe), na primer za osebe na veganski dieti
  • Osebam, ki uživajo hrano z nizko vsebnostjo beljakovin
  • Vsem, ki opravljajo težka fizična dela ali se redno ukvarjajo s športom
  • Vsem, ki imajo pogosto herpes ali druge virusne okužbe

Aktivne sestavine na tableta/kapsula: (Glej deklaracijo) *RDA:
L-lizin 500 mg
Vitamin C 60 mg 75%
Priporočeni dnevni vnos (PDV) *RDA:
1 kapsula dnevno. Zaužijte jo med obrokom ali takoj po njem.
Sestavine, Opozorila in Deklaracija:
Sestavine:Glej deklaracijo

Prehransko dopolnilo

Opozorilo: Če izdelek jemljete več kot šest mescev, se posvetujte z zdravnikom!

(*RDA=Daily Value) Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje:

60 kaps.

Title

Go to Top